Image by Sixteen Miles Out

Pastor & ledarträffar

LEDARSAMLING 

 

Informations och inspirationsmöte för ledare och pastorer för de 100 största städerna 

Välj på: Fredag 16/4 kl 14.30 eller fre 23/4 kl 14.30 på zoom.

 

Be och nå ut till de 100 största städerna i Sverige under 2021 under 100 dagar.

Bön och mission hand i hand tillsammans med allt Guds folk.

 

Fredag den 26/3 hade vi två informationsmöten för pastorer och ledare och ca 50 ledare var med på dessa båda träffar. 

I Sala har alla pastorer och ledare gått samman för att den 12/5 när de har sin stads datum i bön och når ut. De väljer även att be och fasta flera dagar innan starten. Viken härlig start och gensvar för denna vision från dessa pastorer och kyrkor.

 

– När jag fick denna vision under en bönepromenad i januari för de 100 största städerna och den kamp som stod kring dessa. Jag uppfattade då att han sa: ”Jag vill sätta fokus på de 100 största städerna detta år 2021. Med bön och evangeliet under 100 dagar och likt startkablar och en startmotor vill jag starta igång en process i landet just i denna tid när många mår dåligt i landet.”Starten kommer gå 12 maj- 5 juni etapp 1 (Sala start 12 maj) sedan kommer nationaldagsbönen 6/6 för hela landet.Etapp 2 startar 7 juni till 20/8 och 76 dagar i rad och avslutar i Huvudstaden 20/8.

 

NYA INFORMATIONSMÖTEN: 

Zoom Möte: Vi bjuder in till 2 nya alternativ i zoom möte där vi berättar mer för dig som Pastor/präst, ledare, evangelist, böneledare. Vi lyssnar och delar hjärta för just er stad. Hur kan vi på ett enkelt sätt stödja er kyrka och stad med bön och evangeliet tillsammans? 

 

 

Datum 

fredag 16/4 kl 14.30-15.15 

eller 

Fredag 23/4 14.30-15.15

Anmäl dig till info@sverigebonen.se så skickar vi zoom länk. 

Ledarskapsundervisning i världsklass - gratis.


I normala fall inbjuder Alpha International till ledarskapskonferens i Royal Albert Hall i början av maj, men i år bjuder de istället hem sig till dig! Pandemin har tvingat fram en kreativ lösning i form av en digital konferens med ledarskapsundervisning i absolut världsklass - helt gratis. Konferensen är två timmar lång och hålls, med samma innehåll både gångerna, vid två tillfällen: Tisdag 4 maj klockan 20-22 och onsdag 5 maj klockan 12.30-14.30. 

Anmäl dig själv och andra i kyrkan, såväl anställda som ideella ledare, till en berikande, inspirerande och utmanande fortbildning! Registreringen görs här.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hur är vi kyrka i nästa steg?

Vårterminen håller på att gå ner för landning och samtidigt som vi kan behöva - och sannerligen förtjäna! - att andas ut så finns det ett liv efter sommaren också. Alpha Sverige inbjuder till ett visionärt och utrustande webinar tisdag 11 maj vid tre olika tider: 9-10, 14-15 och 20-21 (samma innehåll samtidiga tillfällen, välj det som passar dig bäst). Vi vill skicka in en positiv utmaning i er framåtblick och ge er redskap för att möta olika behov i församlingen, både utifrån Alpha, Bönekursen och Äktenskapskursen, och för att utbilda och hjälpa till kring det sistnämnda har vi glädjen att ha Nicky och Sila Lee - skaparna av Äktenskapskursen - med oss!

 

Välkommen med på öppet webinarium (ingen föranmälan) på den tid som passar dig på följande länk:

https://zoom.us/j/95134080714 

IMG_4107.jpg
Få information på mejl