Anmäl dig till informationsträff för unga ledare

Vi kommer ha träff för ungdomspastorer följande tider: 17/6 kl 14.15-15.00 och 22/6 kl 14.15-15.00 Här kan du ställa frågor och vi ber tillsammans för er stad. anmäl dig på info@sverigebonen.se eller i formuläret nedan.

Vi drömmer om att alla ungdomar i Sveriges 100 största städer ska få höra om det glada budskapet, ge sina liv till Jesus och att de ska leva ut det liv Gud har tänkt för dem! Därför vill vi uppmuntra och uppmana er som ungdomsgrupp att nå ut med evangeliet till ungdomar i er stad! Kanske kan ni även gå ihop med andra församlingars ungdomsgrupper från er stad och göra det här tillsammans? Låt Gud leda er och låt kreativiteten flöda! Det finns ett stort hunger bland ungdomar i Sverige efter svar på livets stora frågor och en andlig törst som vi vet att bara Jesus kan släcka! Ni bär på en dyrbar skatt som andra försöker finna! 

 

Som ungdomsledare/ungdomspastor behöver du inte känna dig ensam i det här! Ta reda på vilket datum er stad ska gå ut (kan vi ha länk till datumen här?) och ta hjälp av de resurser, idéer och pepp som finns här på ungdom (det som fliken kommer heta/ungdom?). 

 

Sammanlagt finns det ca 779 000 unga personer i åldern 12-18 år i Sverige (2017) (källa: SCB). Men endast 30 000 ungefär är med i en församling. Låt oss tillsammans bryta den här trenden och låt oss be och nå ut till dessa ungdomar i våra städer. Tillsammans med Herren kan vi förändra Sverige genom att nå ut till den yngre generationen som är med och bygger Sverige idag och i framtiden! Let's GO!!

 

"Vänj den unge vid den väg han ska vandra, så viker han inte av från den när han blir gammal" Ordspråksboken 22:6 

 

"Hur kan den som är ung hålla sitt liv rent? Genom att hålla sig till ditt ord"  Psaltaren 119:9

 

"Låt ingen se ner på dig för att du är ung, utan var en förebild för de troende i allt du säger och gör, i kärlek, tro och renhet". 1 Timoteusbrevet 4:12. 

 

"Då sade HERREN till mig: Säg inte: Jag är för ung, utan gå vart jag än sänder dig och tala vad jag än befaller dig". Jeremia 1:7  

Anmäl mig till informationsträffen

Tack för ditt meddelande!