Image by Daniel @ bestjumpstarterreview.
100städerLoggaWhiteTextHighRes.png

En Vinner En

VISIONEN 100 städer

 

Be och nå ut till de 100 största städerna i Sverige under 2021 under 100 dagar.

Bön och mission hand i hand tillsammans med allt Guds folk, start 12 Maj-20 Aug.

– När jag fick denna vision under en bönepromenad i januari hade jag varit i bön för de största 21 städerna under ett år, säger Patrik Sandberg från Sverigebönen. Nu visade Herren mig de 100 största städerna och den kamp som stod kring dessa. Jag uppfattade då att han sa: ”Jag vill sätta fokus på de 100 största städerna detta år 2021. Med bön och evangeliet under 100 dagar och likt startkablar och en startmotor vill jag starta igång en process i landet just i denna tid när många mår dåligt i landet.”

 

I varje stad av de 100 största kommer vi att be för hela landet för just en dag och stad i taget. Sedan når den lokala kyrkan ut till sin stad samma dag. Det kommer även finnas ett 10 tal missionsorganisationer som kommer att betjäna olika städer i samarbete med den lokala kyrkan på plats i en del städer. Sverigebönen är samordnare för bön och evangelisation. Vi uppmuntrar att tillsammans dela med oss av Guds kärlek genom bön och handling och de glada nyheterna om Jesus Kristus till varje stad i dessa 100 städer.

 

Se över vilket datum just din stad har. Vi vill komma och betjäna den lokala kyrkan underifrån. 

Vi kommer ha zoom möten för ledare, pastorer, evangelister regelbundet. Se mer på hemsidor för mer info och hur du kan bli delaktig. Anmäl dig på hemsidan vad ni vill göra. Vi lyssnar och delar hjärta för just er stad med ledordet: TILLSAMMANS!

 

Patrik Sandberg Inspiratör för Sverigebönen

Arbetsgrupp

OAS

FRÄLSNINGSARMÉN

TROSRÖRELSEN 
EVANGELISKA FRIKYRKAN

UMU

TMU

HEART OF EVANGELISM

HOPE FOR THIS NATION

TO ALL MISSIONS

SVERIGEBÖNEN

STREETMISSION

HIMLEN TV7

VÄRLDEN IDAG

GÅ FÖR SVERIGE

SVERIGEBÖNEN 24/7

SEA

 

Och många lokala kyrkor i dessa 100 städer. Nya samverkanspartners tillkommer varje vecka. Hör av er om ni vill stå med på info@sverigebonen.se

 

Be och nå ut till 100 största städer i Sverige 

jonathan-borba-z62Y08iYsKM-unsplash.jpg
IMG_4107.jpg